שלום,אני רוצה להקפיא עוגות שמרים מוכנות לא אפויות: ז"א אחרי התפחה ראשונה ולאחר הכנתן בצורות ומילויין. אם אין לי משפר הקפאה אני מבינה כי עליי להוסיף עוד 10 שמרים-האם נכון? וכמה זמן ניתן להקפיא את העוגות הלא אפויות?תודה רבה, מירי
מירי אני רוצה להבין האם את מקפיאה את העוגות לאחר העיצוב(מילוי וכו') מוציאה ומתפיחה?אם כן אז לתקופת הקפאה של עד שבועיים תוסיפי כ30 שמרים לבצק.קחי בחשבון שגם זמן תפיחה לאחר ההפשרה יהיה ארוך מאד.