אינני מצליחה להגיע להקצפה מלאה וטובה של ביצים וסוכר במיקסר 20 ליטר (בעיקר בבחושות על בסיס שמן, גם במרנג שוויצרי). אני חושדת שהסיבה היא שהמיקסר לא מספיק חזק ומהיר. האם הקצפה ארוכה יותר תביא לתוצאה הרצויה או שהמסה תיפול? ניסיתי להקציף במשך 25 דקות ועדיין לא התקבל קצף יציב, כשהורדתי למהירות 2 לעוד 10 דקות הקצף התייצב קצת אבל לא היה מספיק תפוח. 1200 גר' ביצים ו-1800 גר' סוכר והדוד היה מלא בערך עד האמצע. העוגות לא יוצאות מספיק גבוהות. מה כדאי לעשות? תודה!
17/01/2009 21:51:38