-
מאתתגובות
-
עיריתהאם אפשר להקציף גלטין? עם איזה מוצרים?
05/06/2012 22:16:23
-
הצוותכן, ניתן להקציף ג'לטין,למשל הבסיס למרשמלו הוא הקצפת סוכר עם ג'לטין.
06/06/2012 10:25:31
-
לישלום רב הוספתי ג’לטין לשוקולד והוא התקשה במהירות בשל חוסר ברירה וקוצר זמן הוספתי את השוקולד עם הגלטין לקצפת במיקסר והקצפתי יצא דוקא בסדר…
שאלתי היא האם יש מניעה לאכול את הקינוח עם ג’לטין שהוקצף עם שמנת -
צוות אסטלהמנחהשלום לי,
יש להכניס את הג'לטין בטמפ' לא נמוכה מדיי ואז לקפל את השמנת את תערובת השוקולד. בדרך זו מתקבל המרקם האידיאלי למוס.
בדרך שבה הכנת סביר להניח שהמרקם נפגע מעט, אבל בטח שאין מניעה לאכול – זה לא מקולקל.ורדית
-
עמיתהיי אני רוצה לעושה עוגת דריפ קייק וכבר עשיתי כמה פעמים והקצפת לא יצאה לי חלקה מספיק כל פעם אמרו לי לעשוצ עם קצפת עמידה וככה זה יוצא יוצר חלק אבל אצלנו פחות מתחברים לטעם השאלה שלי האם אני יכולה להוסיף לקצפת ג’לטין (כמובן אחרי ששמתי אותו במים רותחים והם יתקררו)?
-
מאתתגובות