• מאת
    תגובות
  • #5001 תגובה

    עירית

    האם אפשר להקציף גלטין? עם איזה מוצרים?

    05/06/2012 22:16:23

  • #5002 תגובה

    הצוות

    כן, ניתן להקציף ג'לטין,למשל הבסיס למרשמלו הוא הקצפת סוכר עם ג'לטין.

    06/06/2012 10:25:31

  • #18329 תגובה

    לי

    שלום רב הוספתי ג’לטין לשוקולד והוא התקשה במהירות בשל חוסר ברירה וקוצר זמן הוספתי את השוקולד עם הגלטין לקצפת במיקסר והקצפתי יצא דוקא בסדר…
    שאלתי היא האם יש מניעה לאכול את הקינוח עם ג’לטין שהוקצף עם שמנת

  • #19024 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום לי,

    יש להכניס את הג'לטין בטמפ' לא נמוכה מדיי ואז לקפל את השמנת את תערובת השוקולד. בדרך זו מתקבל המרקם האידיאלי למוס.
    בדרך שבה הכנת סביר להניח שהמרקם נפגע מעט, אבל בטח שאין מניעה לאכול – זה לא מקולקל.

    ורדית

מענה ל־הקצפת גלטין
פרטים: