• מאת
    תגובות
  • #5029 תגובה

    אסנת

    שלום רב,אני מחפשת את הדרך הטובה ביותר להתפחה למשך הלילה כשבבוקר אוכל להכניס לתנור ישר את מאפי הבוקר.אודה לתשובתכם.תודה

    26/06/2012 06:45:45

  • #5030 תגובה

    צחי

    מניסיון שלי, אם מדובר על שמרים כרוכים – דיינישים/קוראסון וכו' שימי אותם על מגש במקרר – לא במקפיא והם יתפחו בסדר גמור מינימום 8 שעותאופציה אחרת להתפיח כשעה בחוץ ואז להכניס ללילה במקרר זה גם יוצא טוב

    27/06/2012 10:49:52

  • #5031 תגובה

    nis

    כדאי לתת לבצק להגיע לטמפ החדר לפני שמכניסים לתנור. זה מונע סדקים בבצק או אפיה לא אחידה

    28/06/2012 04:28:49

מענה ל־התפחה למשך הלילה
פרטים: