שלום לכולם
אשתי שתחיה אוהבת מאוד קרנץ' פרג ואני משתדל להכין לה מדי פעם. ההכנה והקיפולים עובדים נהדר. בדרך כלל אני משאיר את הבצק למשך לילה במקרר ורק למחרת פותח ומכין את הקרנץ' עם הפרג. לצערי זמן התפיחה מאוד איטי עד 7 שעות בטמפ החדר. אם אני מנסה ליצור תה התפחה בתנור ע"י הכנסה של תבנית עם מים חמים הבצק מזיע ומאבד מצורתו וזה לא מחיש את התפיחה. כמות השמרים שאני משתמש כמו במתכון שלכם 65 גרם טריים לק"ג קמח. אנא תנו לי עצה למה זה לא תופח מהר כמו שהיה לנו בקורס.
תודה עמוס
26/01/2010 17:45:39