• מאת
    תגובות
  • #3178 תגובה

    דנה(ביסים)

    שלום,אני משווקת מוצרים לבתי קפה,אני מניחה שרובם שומרים את המוצרים במקפיאים רגילים שהטמפרטורה בהם היא לרוב מינוס 18 אם לא פחות,אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לשמור את המוצרים במקפיא,מדובר על מוצרים שונים,כמו לדוגמא-עוגת גבינה קרה,מוסים,סופלה,קרמים על בסיס אנגלז או על בסיס גנאש,עוגת תפוחים,עוגת גבינה אפויה. בתודה מראש דנה

    09/08/2008 12:31:15

  • #3179 תגובה

    צוות בית הספר

    דנה, באופן כללי לא מומלץ להקפיא גבינות או פירות. ספיציפית, חסרים הרבה פרטים על מנת שאפשר יהיה לענות ברצינות:
    לא ברור איך המוצרים מגיעים ללקוחות, לא ברור איך הלקוחות מאחסנים אותם (האם באמת במינוס 18?) וכו' וכו'.

    10/08/2008 12:38:16

  • #3180 תגובה

    רונן

    זמן תפוגה אז ככה :
    כמות הזמן של המוצר עד לתפוגתו בטמפ' חדר (למשל 20 מעלות)
    כפול 2 לכל 10 מעלות מטה, התוצאה כפול 2 לכל 10 מעלות נוספות.

    26/08/2008 22:33:58

  • #3181 תגובה

    רונן

    צוות בית הספר צודק, לידיעתך אם אין הקפדה על שרשרת קירור, כל הנוסחה בטלה ומבוטלת!!!.
    חוץ מזה, התשובה נכונה למה שאפשר להקפיא.

    26/08/2008 22:36:03

מענה ל־זמן תפוגה
פרטים: