היי,נתקלתי במתכון בשלושה מרכיבים:סוכרוז-הכוונה אליו שזה בעצם סוכר לבן רגיל?אבקת גלוקוזה-שחשבתי שזה דקסטרוז אבל בהמשך של אותו מתכון מופיע גם הרכיב דקסטרוז,כמרכיב נפרד,אז למה הכוונה פה?אשמח אם תעזרו לי בנושא.ועוד שתי שאלות:במתכון של סורבה רשום לי "מייצב" לאיזה סוג מדובר? ועד כמה הוא חשוב בסורבה.שאלה שנייה-אם מצויין לי מתכון עם אחוזי שמנת שונים ממה שיש בארץ,למשל 50,איך אנ יכול למצוא לזה תחליף ראוי בארץ? שימוש של שמנת 38 לדוגמה עם תוספת מחושבת של חמאה מזוקקת,אפשרי?תודה רבה רבה!
25/11/2010 07:34:08