• מאת
    תגובות
  • #5053 תגובה

    יואל שורץ

    שלוםבעניין מתכון חלה (מתכון שקיבלנו בקורס).החלפתי את כמות המים במתכון בכמות זהה של חלב.הטעם נ ה ד ר. צבע יפהפה. מירקם מעולה.בעיות: הבצק במהלך הלישה לא נמתח כראוי. פני הבצק לא חלקים.לאחר shaping והתפחה שניה הרצועות נקרעו מעט.התפיחה לא העלתה את החלה לצורה יפה. תפחה אך נשארה נמוכה מידי.האם משהו ניגרם בגלל מרכיבי הבצק?

    06/07/2012 11:42:12

  • #5054 תגובה

    הצוות

    הבעיות שאתה מתאר נובעות מאי פיתוח טוב של גלוטן, שיכול לנבוע מסיבות רבות,לכן במקרה שלהתפתחות גלוטן פחות טובה ויחד עם זאת אי יכולת להמשיך ללוש את הבצק יש לתת לבצק יותר מנוחות, לשקול להוסיף מעט מים נוספים על המתכון, או להמיר את החלב במים ואבקת חלב.מעניין לנסות שוב בהצלחה

    08/07/2012 10:00:03

מענה ל־חלה עם חמאה וחלב
פרטים: