-
מאתתגובות
-
איזיקראיתי את השידור בשישי בערוץ האוכל שבו הדגמתם את מהלך עשיית החלה שנראית נפלאהאם ניתן לקבל את המתכון ואת ההסבר איך עשיתם את הצמות של ה-6 – שבוע טוב
18/03/2012 16:23:52
-
צוות אסטלהחלה מתוקה 1000 גר' קמח ללחם 25 גר' שמרים475 גר' מים קרים60 גר' ביצים10 גר' משפר אפיה – אופציונאלי110 גר' סוכר70 גר' חמאה או מרגרינה 10 גר' מלח1775 גר' סה"כשיטה: בצק ישיר1.עירבוב/לישה: מהירות נמוכה -7 דקות, מהירות גבוהה – 3 דקות. טמפרטורת הבצק בתום הלישה: ללא משפר לא תעבור 26 מעלות.2.התפחה ראשונית – כשעה.3.שקילה : 550 גר' לחלה סטנדרטיתהתפחת ביניים 20 -30 דקות בהתאם לאקלים בחדר4.shaping: לחלק לרצועות. לאחר קליעה להבריש בזיגוג ביצה. 5.גימור:לאחר התפחה אחרונה, זיגוג ביצה נוסף. 6.אפיה: אפייה: תנור אבן 180 מעלות, טורבו – 160, כ- 20 דק' או לפי גודל המוצר7.קירור : על מגשים על רשתות קירור.
04/04/2012 19:14:42
-
איזיקתודההיום היה שידור חוזר בערוץ האוכלאשמח לקבל הסבר על קליעת הצמהראיתי את הקפיצות של ה-3 וה-2אך את השילוב הפנימי לא הבנתיחג שמח
12/04/2012 18:05:31
-
מאתתגובות