צהריים טובים,
יש לי כמה שאלות ואשמח לעזרתכם
1) הכנתי בצק של חלות, ולצערי הטמפ' של הבצק הגיעה ל25 מעלות- מהר מאוד. טרם נוצרה רשת גלוטן מספיק טובה. יכול להיות שהטמפ ההתחלתית של החומרים הייתה גבוהה מידי? יכול להיות שפעולת המיקסר עצמה מחממת את הבצק מאוד מהר?
2) הכנתי בצק של לחמניות, ובסביבות 21-22 מעלות התחלתי לשים את השמן (כמו בטכניקה של החמאה) ממש קצת כל פעם- אך השמן לא נטמע בבצק, מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה רבה ושבת שלום
שלומית