-
מאתתגובות
-
אריהאני לא מצליח להגיע למצב של טמפר עם שוקולד ורד הגליל או עלית, מריר או חלב, לא משנה מה אני עושה.אני ממיס במיקרו בזהירות, מנסה להוסיף שוקולד מוצק כדי לקרר או מוריד לשיש כדי לקרר אבל אפילו בהמסה השוקולד לא מספיק נוזלי ובכל מקרה אין טמפר בסוף. יכול להיות שזאת רק בעיה של תכולת חמאת קקאו וצריך להוסיף חמאת קקאו? או שיכול להיות שאי אפשר להמיס מספיק טוב במיקרו? או משהו אחר?
תודה רבה :)20/07/2010 17:43:44
-
הצוותכן, הגעת בעצמך לתשובה.
צריך להוסיף כמות נכבדת של חמאת קקאו לשוקולד של ורד הגליל, ניסינו בעצמנו לפני שבועיים וכן היה כשה לעבוד איתו ללא תוספת של חמאת הקקאו.20/07/2010 18:46:51
-
אריהכבר התחלתי לפקפק בידע ובכישורים שלי…
20/07/2010 19:51:37
-
אריההיי, בהמשך לשאלה מקודם, חוץ משוקולד מקצועי מהחנויות המתמחות, איזה מותגי שוקולד ואיזה אחוזי קקאו (כדי שיכילו מתוך זה גם מספיק אחוזי חמאת קקאו) אפשר לקנות במכולות וסופרים שכונתיים כדי לטמפרר בבית? או שלאלה תמיד חייבים להוסיף חמאת קקאו?
שוב, תודה מראש :)20/07/2010 20:27:21
-
הצוותלא שמנו לב לשאלה הנוספת. אם רוצים להתאמן כדאי עם שוקולד עם הרבה מוצקי קקאו כמו ספלנדיד.
04/08/2010 14:44:05
-
מאתתגובות