• מאת
    תגובות
  • #4804 תגובה

    צחי נמני

    בשיעור הכנו טארט זאכר 530 גרם ליחידה ברינגים של 16 ס"מלי בבית יש רינג של 20 ס"מ, שלדעתי זהו גודל יותר יפה בתור עוגה "ביתית"מכיוון שהרינג גדול יותר לפי הנפח יוצא שיהיה 50 יותר מסה, זמן האפיה צריך להיות ארוך יותר מ 30 דקות עד להגעה לג'לציה מלאה של חלבונים ועמילנים?האם יש לשנות את הטמפרטורה או עדיין לאפות ב 160-170?והאם להמשיך לייבש את העוגה ב 160 או להוריד טמפרטורה?

    27/02/2012 14:25:29

  • #4805 תגובה

    הצוות

    הזאכר שלנו בקוטר של 18 ס"מ ולא 16 כפי שחשבת,על מנת להגדיל ל20 תגדיל את המתכון ב-כ10.בהצלחה

    27/02/2012 15:56:07

מענה ל־טראט זאכר – קצת דחוף
פרטים: