• מאת
    תגובות
  • #11917 תגובה

    marina
    משתתף

    שלום, האם יש צורך ליישן חלבונים שהיו בהקפאה לפני כן(לא מפוסטרים), אם כן האם מומלץ להשאיר בחוץ בימי הקיץ..?
    תודה רבה

  • #12049 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    מרינה שלום,

    אין צורך ליישן חלבונים בחוץ, זהו מנהג אירופאי ישן שמטרתו לפתוח את הסליל ולאפשר הקצפה קלה ותפוחה יותר. ניתן במקום להוסיף קמצוץ מלח לחלבון בזמן ההקצפה וזה יפתח את הסליל במידה דומה.

    בהצלחה
    ורדית

מענה ל־יישון חלבונים
פרטים: