-
מאתתגובות
-
גלעדזהו טארט אגסים שבניתי על סמך מתכונים ממערכי השיעור:350 גר' קלתית 123 עם אפיה מקדימהמתכון אחד (500 גר') של קרפ פרנג'יפאן4 אגסים טריים – הם היו מאוד בשלים כך שלא בישלתי אותם לפני השימושהמילוי יצא קצת נמוך – בפעם הבאה אשתמש בתבנית יותר קטנה (זו תבנית 28) או מתכון כפול של הקרם.יצא טעים. אבל המראה קצת חיוור, אפילו אחרי 20 דקות אפייה לאחר ההרכבה. השחום המועט זו למעשה השחמה אנזימטית של חלק מהאגסים.האפיה אחרי בניית הטארט הייתה בכ 150 מעלות.1. האם רק העלאה של הטמפרטורה לכוון 160-170, לפחות בהתחלה, היתה משפרת את המצב?2. האם היה כדאי לפזר אבקת סוכר על הטארט לפני האפייה כדי להשיג השחמה (על כל הטארט, או אולי רק לטבול את החלק הקמור של האגסים לפני ההרכבה)?3. עוד רעיונות לשיפור?
קובץ מצורף04/09/2011 14:16:23
-
גלעדאני רואה שעל אף שערכתי עם שבירת שורות, ההודעה מופיעה ברצף ללא שבירת שורות. האם זו מגבלה של הכלי או שניתן לערוך כך שההודעה תופיעה עם שבירת שורות במקומות הרצויים
04/09/2011 14:20:26
-
מאתתגובות