• מאת
    תגובות
  • #5144 תגובה

    אורי גולני

    בכיתת אומן(שוקולד) של אסטלה היו על השולחן מספר מתקני חימום "להחזיק" את חום השוקולד קבוע.אשמח מאד לדעת היכן ניתן לרכוש מתקן כזה.בתודה מראש על תשומת הלב, אורי

    12/09/2012 22:28:22

  • #5145 תגובה

    צחי

    קוראים למתקן מלטר, אם אתה מוצא איפה ניתן לקנות בארץ אשמח לדעת. תוודא שמדובר במלטר עם "חום יבש"המחיר בערך 3000 שקלים אולי טיפה יותר בארץאתה יכול לקנות בחו"ל ישירות מפה, ולהביר לארץ אם יוצא לך לטוס :)http://www.moldart.be/chocoladesmeltbakken

    13/09/2012 08:26:18

  • #5146 תגובה

    ענת

    שלום,אני תלמידה לשעבר.בשיעורי השוקולד השתמשנו במלטרים- ששמרו על חום השוקולד. האם קיים מכשיר טוב ביתי (לא ענקי) שלא רק שומר על הטמפרטורה אלא גם מטמפרר את השוקולד?אם כן אולי אתם יודעים איפה קונים כזה?תודה מראש ,ענת.

    01/10/2012 22:34:19

מענה ל־כיתת אומן – שוקולד
פרטים: