היי לכל הצוות. במתכון של הלחם על בסיס ביגה הבצק המקדים יצא לי נורא יבש עד כדי כך שנשאר שנשאר המון קמח מיותר שלא התערבב בתערובת. הוספתי מעט מים וזה עזר אבל אני לא יודעת אם עשיתי נכון. האם הבצק המקדים אמור להיות נוזלי או יבש יותר? אני לא זוכרת כל כך מהשיעור כי לא אני עבדתי על המתכון הזה.
חשוב לזכור מתכונים שנעשים בשיעור!!!יחד אם זאת, במתכון הצ'יאבטה שלנו יש כ-70 מים לכן לא ברור לי איך זה יצאה יבש.הביגה עצמה היא מאד יבשה בזמן ההכנה, אבל לאחר 12 שעות היא מאד רכה ודי תפוחה.נסי שנית. בהצלחה!