לחלק מיצרניות השוקולד יש בתי ספר לשוקולד. חלק מהקורסים אמנם פתוח רק ללקוחות העסקיים אך חלק פתוח גם לקהל הרחב. בדרך כלל מדובר בסדנאות בנות יומיים שלושה המועברות על פי נושאים ורמת המקצועיות של המשתתפים.
לקאליבו יש רשת בתי ספר בעולם, האקדמיה לשוקולד בבריסל מציעה את המגוון הגדול של השתלמויות. לואלרונה יש בית ספר ליד ליון ועוד.
באסטלה, אנחנו מלמדים שוקולד ברמה אירופאית גבוהה ובשיתוף האקדמיה לשוקולד של קאליבו (בלגיה) השולחת שוקולטיירים מטעמה לקורסים שלנו.
06/03/2009 16:07:32