• מאת
    תגובות
  • #3228 תגובה

    אביטל

    שלום רב,
    שאלה לגבי מתכון לחם על בסיס פוליש. במתכון כתוב כי יש ללוש את הבצק כ 5 דקות לישה איטית ואז להגביר המהירות לעוד כ 7 דקות. בנוסף כתוב כי אסור שטמפרטורת הבצק תעבור את ה 24 מעלות. הבעיה – כשהכנתי המתכון, הטמפרטורה הגיע ל 24 מעלות לאחר כ 3 דקות, הרבה לפני שהתפתחה רשת גלוטנית.
    מדוע ? ומה ניתן לעשות במקרה שכזה?
    תודה מראש

    23/10/2008 12:52:19

  • #3229 תגובה

    אסטלה

    מה הייתה טמפ' המים שהכנסת לבצק?
    האם הפוליש היה במקרר?
    האם לשת במיקס ביתי? כי הוא מחמם מאד חזק.

    03/11/2008 11:59:41

  • #3230 תגובה

    אביטל

    המים היו קרים מהמקרר.
    הפוליש לא היה במקרר (זכרתי שתומר אמר להשאירו בטמפ' החדר. אני טועה?)
    לשתי במיקסר חצי מיקצועי (קנווד. זהה לדגם שיש בכיתה)

    05/11/2008 18:51:59

מענה ל־לישת בצק לחמניות על בסיס פוליש
פרטים: