• מאת
    תגובות
  • #5003 תגובה

    צחי

    היי,הכנתי עוגת מוס שוקלד עם באווריה פרלינה, כמו שהכנו בשיעורמוס השוקולד (שלא מכיל ג'לטין) לא החזיק מעמד יפה כמו בשיעור לאחר הוצאה מהקירורהאם יכול להיות שזה בגלל שהשתמשתי בשמנת עם אחוזי שומן גבוהים יותר מאשר משתמשים בבי"סנילך אמר לנו שבבי"ס משתמשים ב 35.5 (כאשר לוקחים שמנת 42 ומדללים אותה כדי להשיג תוצאה יותר טובה מבחינת מרקם)

    10/06/2012 13:43:18

  • #5004 תגובה

    הצוות

    מה התמוטת השוקולד או הבוריה?אם השוקולד זה לא קשור לשמנת עם יותר אחוזים אלא להיפיך אולי לשוקולד מריר עם מעט מדי אחוזי שומן.

    18/06/2012 18:30:07

מענה ל־מוס שוקלד
פרטים: