-
מאתתגובות
-
נדבשלום לכולם.יש לי 2 שאלות:האם ניתן להכין מוס ממחית פרי למרות שהמתכון במקור הוא רק מהמיץ של הפרי?האם ניתן להקפיא את אותו מוס ולאחר מכן לזלף אותו?
22/07/2013 07:24:45
-
הצוותניתן להמיר מיץ במחית ברוב המקרים.הקפאה / הפשרה בעיתית
23/07/2013 12:05:50
-
נדבמה הבעיה בהקפאה ובהפשרה?למה לתת כזאת תשובה לא מפורטת? הפורום נועד לייעוץ והכוונה ולתת כזו תשובה בלי פירוט מה יכול להתרחש בעקבות ההקפאה, זה מרגיש פשוט זילזול בתלמידים לשעבר ובכלל שהתשובות כאן ניתנות בחוסר חשק מצד הצוות.
24/07/2013 07:20:00
-
אסטלהצר לי שלא הבנת ננסה שובלשאלתך הראשונה – התשובה היא כן.לשאלתך השניה – לא ולא מהסיבה שלא מפשירים חומר ומקפיאים אותו שוב.ובנוסף בתור בוגר שלנו אתה צריך לדעת על איבוד נפחים בזמן זילוף, סינרזיס, כיוון שלא יודעים את כמות המקרישים/ מסמיכים במתכון שלך אז עוד יותר קשה לתת תשובה מפטורטת ומדוייקת. אז על שאלות מפורטות עונים במפורט.ואני מקווה שהפעם זה יותר ברור.אסטלה
30/07/2013 16:01:54
-
מאתתגובות