שלום, קניתי מחית אגוזי לוז 100 שאינה מכילה סוכר ואני רוצה לשלב אותה במתכונים במקום מחית פרלינה. למיטב הבנתי פרלינה מכיל גם סוכר, אז בעצם המחית 100 היא מרוכזת יותר. האם פרט להוספה של סוכר למתכון אני צריכה להוסיף גם פחות מחית, כלומר, חלק ממשקל המחית במתכון להמיר בסוכר?והערה קטנה למי שמפעיל את האתר – החיפוש לא נוח, כשמחפשים מילת מפתח כמו מחית לוז מקבלים את כל ההודעות הרלוונטיות אבל בלי השרשור המלא ואז לא רואים את התשובות של הצוות לשאלה.תודה!
06/02/2013 15:16:51