• מאת
    תגובות
  • #4866 תגובה

    צחי נמני

    שלום,הכנתי מחית פיסטוק ביתית ע"י טחינת פיסטוקים שקליתי עם מעט אבקת סוכר ושמן קנולה במג'ימיקס עד אשר נהיה נוזלי, לאחר מכן סיננתימה אורך חיי המדף? אני מאמין שאמור להיות ארוך מכיוון שאין מים

    01/04/2012 14:06:27

  • #4867 תגובה

    הצוות

    בזמן קליה מתפרקים שומני הפיסטוק והשמן ולכן יש לאחסן במיכל אטום לאור, לחמצן ולחום. – חיי מדף בין חודש ל6 חודשים בהתאם

    03/04/2012 12:29:23

מענה ל־מחית פיסטוק ביתית
פרטים: