• מאת
    תגובות
  • #5213 תגובה

    מירי

    שלום לצוות!האם ניתן להכין באמצעיים ביתיים מחית פיסטוק ואם כן- כיצד?תודה,מירי

    29/10/2012 17:04:22

  • #5214 תגובה

    צחי

    אפשר, אני הכנתיאת קונה פיסטוקים (עדיפות למקולפים כי זה חוסך זמן ואת יודעת כמה יהיה המשקל נטו)קולה אותם כ 10 דקות בתנור (בלי מלח) כדי לייבש אותם (זיהרות לא לשרוף אותם) זורקת למג'ימיקס ומתחילה לטחון.הטחינה תקח הרבה מאוד זמן (נגיד לפחות 15 דקות) בסופו של דבר תקבלי מעין משחה, למשחה הזאת מוסיפים מעט מאוד שמן ניטרלי כגון שמן אגוזי מלך (מומלץ) או סתם שמן חסר טעם אחר.ואז מסננים דרך מסננת דקה מאוד, טוחנים שוב ומסננים שוב כדי להוציא כמהשיותר מחיתבסוף ישארו לך שבבי פיסטוק שאי אפשר לטחון יותר – אותם את יכולה לזרוקבהצלחהדרך אגב המחית באפיה תאבד מהצבע, כי למחית הקנויה מוסיפים צבע מאכל ירוק

    30/10/2012 10:54:27

  • #5215 תגובה

    מירי

    תודה רבה!

    01/11/2012 12:15:26

מענה ל־מחית פיסטוק
פרטים: