שלום,1. האם כשמכינים מחית ומקפיאים אותה, יש לסנן מנוזלים לפני ההקפאה או להקפיא עם הנוזלים?2. כמה זמן ניתן לשמור מחית בהקפאה והאם יש צורך להוסיף לה סוכר כדי שתישמר טוב יותר או שניתן ללא הוספת סוכר?תודה
כשמכינים מחית ניתן לסנן אם רוצים שתהיה מאד חלקה.כמו בפטל- גרעינים או מנגו לפעמים מאד סיבי…מוסיפים סוכר בכמויות משתנות, מקובל עד 10 אבל אפשר יותר וגם פחותלפעמים מוסיפים גם חומצה על מנת שהצבע לא ישתנה ולפעמים אפילו צבעי מאכל אם יש צורך כמו מחית תפ"ע. זמני הקפאה משתנים בהתאם לטיב המקפיא ניתן לשמור לפחות 3 חודשים