-
מאתתגובות
-
רוניאיך צריך לשנות את המתכון להכנת מחמצת מהשעור על מנת שיתאים לקמח מלא? האם יש חסרונות למחמצת כזאת לעומת שימוש בקמח לבן?בתודה
26/11/2010 15:24:30
-
הצוותהשינוי יהיה בשינוי הקמח מלבן למלא.יכולים להיות שינויים בצמיגות המחמצת. אין הדבר משנה באופן כללימובן שצריך לעדכן מים במתכון בהתאם.
28/11/2010 09:54:55
-
רוניאז צריך להעלות את כמות המים ב-10 בכל האכלה?
28/11/2010 18:33:26
-
הצוותתלוי במידת הסמיכות שאתה מעונין, לא חובה. מחמצת יכולה להיות גם נוזלית וגם קשה זה איך שנוח לך. מובן שאם המחמצת מאד נוזלית מוסיפים למתכון יותר קמח ולהיפך.
28/11/2010 19:32:51
-
רוניאני רוצה להכין מחמצת לפי המתכון שלמדנו בשעור (לחם, שעור 2, קורס APC1). בתודה, רוני
28/11/2010 20:40:59
-
הצוותניתן להוסיף עוד מים החל מ10 ועד 50תצא מחמצת מצויינת, אם תרצה יותר צמיגה תוריד את כמויות המים הבאכלה ולהיפך.
30/11/2010 13:44:45
-
מאתתגובות