• מאת
    תגובות
  • #3153 תגובה

    רמי

    אסטלה שלום
    בשיעור גלידות למדנו על מייצבי גלידה שמוסיפים לתערובת כדי למנוע את התופעה הקרחית דיברת על קסנטאן ואלגינאט שאלתי היא איפה משיגים כי אני פשוט לא מוצא בשום מקום?בינתיים אני משתמש ב c.m.c.אני שם אחוז מהתערובת אבל המרקם מוזר מה הסיבה ?

    12/07/2008 16:32:20

  • #3154 תגובה

    צוות בית הספר

    למר קייק יש מייצב לגלידה הכולל בתוכו תערובת של מקרישים ומסמיכים בנוסף לאמולסיפייר.
    בכמויות מסחריות ניתן לקנות מחברת רסטרטו (הרצליה) מייצב לגלידה

    21/07/2008 15:24:54

מענה ל־מייצב לגלידה
פרטים: