איריס שלום,
כמות המייצב שיש להשתמש בפטיסייר תלויה מאוד בהרכב החומרים שלו ולכן תלוי מאיפה את רוכשת את המייצב.
אם רכשת אותו מחנות אסטלה, יש להשתמש בו עפ"י המתכון הנ"ל:
קרם דיפלומט:
500g קרם פטיסייר
10g ג'לטין
500g קצפת
קרם פטיסייר:
400g חלב
0.5 יח' מקל וניל
33g מייצב פטיסייר
100g חלמונים
70g סוכר
30g עמילן טפיוקה
שימי לב שהמתכון מכיל מייצב ועמילן טפיוקה ולבסוף, על מנת להכין דיפלומט, מיכל גם ג'לטין.
את המייצב מכניסים בשלב הרתיחה עם החלב.
בהצלחה!