• מאת
    תגובות
  • #5019 תגובה

    גלעד

    אני מעונין לאפות עוגת שמרים (PAIN AU LAIT) עם מלית מרציפן. מצאתי מתכון למלית מרציפן. כשאני משווה אותו למתכון קרם שקדים זה נראה מאוד דומה – המרציפן מחליף את השקדים והסוכר, כמות החמאה והביצים בערך אותו דבר ורק נעשה שימוש בקמח במקום בקורנפלור ובכמות כפולה. במקרה של מלית האם יש משמעות לשימוש במרציפן במקום בשקדים סוכר? האם מספיקה תוספת הקמח (או יותר קורנפלור) כדי להפוך את הקרם למלית?

    22/06/2012 11:58:42

מענה ל־מלית לעוגת שמרים – מרציפן או קרם שקדים
פרטים: