• מאת
    תגובות
  • #4845 תגובה

    לילך

    שלום לצוות אסטלה היקר!יש לי מספר שאלות:-כאשר אני מכינה את החלות אשר למדנו בקורס יום למחרת הם כבר לא כ"כ טריות כיאלו מתקשות.. יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה?-יש מצב למתכונים לפסח? יש לכם רעיון לתחליף לקמח בפסח?

    18/03/2012 09:23:51

  • #4846 תגובה

    הצוות

    כל לחם ללא משפר אפיה ייתישן תוך 24 שעות, ניתן למנוע את זה רק על ידי הקפאה או תוספת משפר אפיה להארכת חיי מדף

    19/03/2012 15:52:23

מענה ל־מספר שאלות
פרטים: