אסטלה שלום, היום הכנתי מקרונים, יצאו מאוד יפים, חלקים וללא שפיץ, אולם התעוררו שתי בעיות: האחת, הוספתי צבע מאכל אדום והמרנג היה ורוד בהיר, באפייה הם הזהיבו מעט וזה קילקל את הצבע היפה שהיה להם לפני האפיה, אפיתי ב140 מעלות 12 דק. השניה חמורה עוד יותר, שהם נדבקו לנייר האפייה ואי אפשר היה לחלץ אותם מבלי שישברו. האם חייבים לאפותם על סיליפט או שמה עלי להאריך את זמן האפייה? אולי להוריד טמפ' ולהאריך את זמן האפייה?
תודה,
17/03/2009 22:02:01