• מאת
    תגובות
  • #4881 תגובה

    נטלי

    אתמול ביצעתי ניסיון שני לנסות להכין את המקרון היפה והמיוחל, אך המקרונים יצאו יותר כמו עוגיות, ז"א-מעט סדוקים מעלה ואינם חלקים. בנוסף לא נוצרה לי "הרגל" היפה הזו בבסיס המקרון.מצרפת תמונה, אשמח לדעת מדוע…תודה וחג שמייח.
    קובץ מצורף

    08/04/2012 09:41:33

  • #4882 תגובה

    אסטלה

    טוב שצרפת תמונהקודם כל זהו מקרון שוקולדבאיזה קקאו השתמשת?לפי מה שנראה זה קקאו עם אחוזי שומן גבוהים, ולכן הקרום לא מתיבש, וכשהמקרון נכנס לתנור החלק העליון שלו מתפוצץ, והאויר בורח מלמעלה ולא יוצר את החצאית מסיב. לנסות שוב עם קקאו 0 אחוז שומן. בהצלחה

    09/04/2012 11:07:06

מענה ל־מקרון
פרטים: