אחרי שסיימתי את הקורס .והשיעור האחרון היו מקרון. עוגיה מסובכת שמצריכה למידה אחרת ממה שאסטלה הצליחה להעביר לי. עשיתי כבר 9 פעמים ובכל הפעמים התפוצצו חצאית לא יצאה .זה מייאש לסיים לימודים ולחוות אכזבה אחר אכזבה .
האם התייעצת עם המורים ו/או עם החברים לקבוצת הלימוד שלך? בסך הכל סיימו כאן אלפי תלמידים שהצליחו ללמוד איך מכינים מקרונים.באופן כללי, פיצוץ מאפה נגרם מחום גבוה מידי בתנור וקרום מאפה רך מידי (כמו עוגת גבינה).נשמח להתעדכן אם הצליח לך