היי לכולם..ניסיתי להכין היום מקרונים עם תנור חדש,היום כמה נגלות שהכנסתי לתנור(כל פעם תבנית)- בפעם הראשונה הם נסדקו למעלה, ולא צמחה "רגל",בפעם השנייה הורדתי טיפה את המעלות(ל120), צחמה רגלה קטנה, לא כלכך אחידה ועדיין חלקם נסדקו.בפעם השלישית- נסדקו רק אלה שהיו קרובים לפנים התנור, והרגל גם לא הייתה כלכך אחידה.מה הבעיה פה- בחום התנור? לקפל עוד? לקפל פחות?את כל התבניות אפיתי על חום עליון ותחתון, חוץ מאת האחורנה שאפיתי על טורבו.
28/03/2015 14:51:27