-
מאתתגובות
-
ניצהשלום רב לצוותמהי הדרך הטובה לשמור מרמלדה?מקרר?פריזר?או סתם בחוץ?שבוע טוב ותודה מראשניצה
16/12/2012 07:30:50
-
אסטלהאני לא יכולה להגיד לך מבלי לדעת את הבריקס של המרמלדה
16/12/2012 09:46:01
-
ניצהכוונתי למרמלדה/ג'ליP?tes de fruitאני עובדת לפי הטבלה של capfruit
16/12/2012 16:49:11
-
צחיאם הגעת ל 105 מעלות שזה בערך רוב המרמדלות זה אמור להחזיק כמה חודשים טובים, יותר פשוט תקני רפרקטומר 0-90 באי ביי, ותדעי בדיוקלא יקר במיוחד 120 שקלים
16/12/2012 23:24:15
-
ניצההגעתי ל105 מעלות הכל בסדר שאלתי היתה אחרי החיתוך והטבילה בסוכר איפה שומרים?בחוץ בקופסא?במקרר? בפריזר?בכל מקרה תודה על התשובות.
17/12/2012 06:09:13
-
צחיאני שומר אותם בכלי אטום, בשכבות כאשר כל שכבה מופרדת בנייר אפיה. לא צריך קירורמה שאני ממליץ זה אם את יכולה להשיג קצת סילקה-ג'ללשים בתחתית של הכלי, לשים רשת הגבהה ומעל זה לשים את השכבות. החומר הזה לא למאכל (נראה לי אפילו רעיל אם אוכלים אותו) אבל סופח לחות מצויין ויאראיך את חיי המדף.אני יודע ששמים את זה בקופסאות של כדורים (לנטון לדוגמה) כסופח לחות, שם זה בא ארוז אז אין חשש הם פשוט זורקים את זה על הכדוריםבהצלחה
17/12/2012 10:25:14
-
מאתתגובות