• מאת
    תגובות
  • #3092 תגובה

    קטי

    האם אתם מעיבירם גם סדנאות מלבד קורסים?
    אותי מעניין התחום של הלחמים וכמובן המרנג-אבל היבש והשברירי-לא סגנון מרשמלו-שמשום מה לא מצליח לי-יכול להיות הבעיה בתנור?
    מאוד מעוניינת בכל מיני קינוחים מפתיעים ולא שיגרתיים-לוא דווקא במחיר אלא לחיך.

    26/05/2008 15:31:42

  • #3093 תגובה

    צוות בית הספר

    ככלל, אנחנו לא מעבירים סדנאות אלא קורסים אבל השנה יועברו 2 סדנאות לחם בספטמבר על ידי קריסטוף גומה, מאסטר בייקר מארה"ב. ניתן לקבל פרטים במשרד בית הספר

    26/05/2008 15:46:16

מענה ל־מרנגלחמים וקינוחים
פרטים: