-
מאתתגובות
-
חניתהכנתי כמות גדולה של מרנג איטלקי ואני רוצה לשמור אותו לשימוש עתידי (מנות אחרונות וכדו'), זכור לי מהקורס שאפשר להקפיא, האם זה נכון ולכמה זמן הוא טוב ? במידה וכן, לאחר הקפאה ניתן ישר לזלף ולחרוך עם ברנר?תודה על המענה!
17/06/2015 23:23:12
-
צוותניתן להקפיא מרנג איטלקי חודש . רק לצורך העשרת מוסים ולא לזילוף דקורטיבי.
22/06/2015 10:19:26
-
חניתאוקיי, תודה רבה על המענה.האם יש צורך בהפשרה או שניתן להשתמש ישירות?
24/06/2015 18:50:43
-
צוותאין צורך להפשיר , כי המרנג לא קופא. יש המון סוכר ובכמות כזו של סוכר, זה אנטי פריז.
25/06/2015 14:41:22
-
עמיתהיי… אם הכנתי טארט לימון ומעל שמתי מרנג איטלקי וככה כנו שזה הכנסתי למקפיא.. השאלה היא האים ברגע שהוצאתי הטארט להפשרה יקרה משהוא למרנג?? וכמה זמן אני יכול להחזיק את הקינוח הזה במקרר??…
תודה רבה! -
צוות אסטלהמנחהבד"כ לא ניתן להקפיא מרנג איטלקי לאחר זילוף, כיוון שבהפשרה הוא מאבד מצורתו. מומלץ להכין מרנג איטלקי, לזלפו ולשמור את הטארט במקרר, חיי מדף כיומיים- שלושה.
בהצלחה
ורדית -
קליהכנתי עוגת גלידה מצבעים שונים של גלידות קנויות ללא גלוטן.כיסיתי העוגה העגולה בטורט דק של רולדה כושית מכל הכיוונים סגרתי .מיספר שעות לפיני יום ההולדת אני מתכוונת לקשט אותה במרנג לבן ולשרוף בעדינות במבער.מבקשת.לדעת איזה מרנג יתאים לעוגת הגלידה שלי?שוויצרי איטלקי או צרפתי?תודה רבה .
-
officeמנהל בפורוםשלום קלי,
מרנג איטלקי מתאים יותר לעוגה .
בהצלחה
צוות אסטלה -
לאה כליףשלום הכנתי חיתוכיות עם מרנג האם אפשר להקפיא האם ישמור על הקריבפיות
-
צוות אסטלהשלום לאה,
מומלץ לשמור נשיקות מרנג בכלי אטום בטמפ' החדר
בהצלחה,
צוות אסטלה -
רבקהאני יכולה להכין נשיקות מרנג ולהקפיא אותן מוכנות לחודש שלם?
-
רבקהואני יכולה לשמור אותם בטמ'פ החדר לחודש שלם?
-
מאתתגובות