-
מאתתגובות
-
עומריש לי שתי שאלות בנושאים שונים:
1.כיצד אוכל להאריך חיי מדף של עוגיות יבשות (בראוניז, פקאן חמאה, אלפחורס וכ"ו) ועוגות (בחושות ושמרים)?
2.אם ברצוני להכין בצק לעוגות שמרים וקרואסונים ולאחר מכן להקפיאם, באיזה משפר של פוליבה היית ממליצה להשתמש?
בתודה מראש.14/12/2008 11:28:07
-
אסטלהעומר – עוגיות בראוניז אינן עוגיות יבשות וכנ"ל אלפחורס אלא אם אינן ממולאות. אך אפיה נכונה הכוללת יבוש העוגיה תתרום להארכת חיי מדף של העוגיות עד 3 חודשים. זה מתאים אך ורק לעוגיות יבשות שאינן ממולאות בדבר.לגבי עוגות בחושות/שמרים – טריות החומרים, הגיינת עבודה, תוספת חומרים קושרי מים כמו – סוכר אינוורטי, גליצרין, סורביטול, קסנטן גאם ואחרים במינון נכון יתרמו להארכתחיי המוצר שלך.תוספת אלכוהול בהתאמה גם תאריך חיי מדף.
משפר הקפאה של פוליבה הנקרא אסקימו.01/01/2009 11:58:12
-
אורטלהיי . תאורטית מה היחס המתאים לשימוש במשפר הקפאה ?
האם יש כלל אצבע לבצק שמרים ? האם יש כלל אצבע לכמות המיים בהתאם לכמות משפר ההקפאה?
חג שמח ותודה על התשובה מראש -
מאתתגובות