• מאת
    תגובות
  • #5168 תגובה

    שנאןמוסד מאן

    איך מכינים את הנפאז׳ הקר יחד עם מחית פרי על מנת לצפות איתו עוגת מוס. לפי מה שהבנתי, צריך לחמם את מחית הפרי קצת, ועז לערבב עם הנפאז׳ וישר לשפוך על העוגה? או שיש תהליך אחר?

    27/09/2012 21:56:27

  • #5169 תגובה

    הצוות

    על מנת להכין נפאז' קר יש צורך בפקטין רורסיבילי כזה שניתן להמיס ולהקריש מספר פעמים, כיוון שקשה ביותר למצוא פקטין כזה בארץ לקניה בכמויות ומחיר סביר, אנחנו קונים אותו (את הנפאז') מוכן

    09/10/2012 09:05:36

מענה ל־נפאז׳ קר לעוגת מוס
פרטים: