-
מאתתגובות
-
מירישלום לצוותהכנתי מרנג שווצרי, עשיתי נשיקות ואפיתי כשעתיים בחום נמוך מאוד.המרנגים נסדקו ויצאו בועות סוכר חומות- מדוע?כיצד ניתן למנוע ?תודה רבה
22/11/2010 12:51:24
-
הצוותהמרנג נסדק בגלל 2 סיבות עיקריות:חום גבוה מדי בתנוראוהרבה מדי מים במרנג. נילוות לכך גם הופעה מאד חלקה ומבריקה של המרנג. האים זה המצב?
23/11/2010 10:56:08
-
מירילצוות היקר,החום היה בין 80 ל100 מעלות… האם זה גבוה מידי?לגבי המרנג- טרם האפיה- מבריק וחלק מאוד- כך צריך ,לא?תודה רבהמירי
23/11/2010 13:35:01
-
אסטלהמירי, האם יש אפשרות להבא לצלם את המוצר ולהראות לנו?בעיקרון כשמרנג חלק כמו שומני -הוא אוחז פחות מים ונוטה להתבקע.חום של 100 מעלות – אינו חום גבוה למרנג אלא אם כן הטרמוסטט לא מדייק
24/11/2010 16:50:04
-
מיריאסטלה והצוות-תודה רבה!(בפעם הבאה אצלם ואשלח ע"פ המלצתך)
25/11/2010 15:02:07
-
מיריאסטלה והצוות-תודה רבה!(בפעם הבאה אצלם ואשלח ע"פ המלצתך)
25/11/2010 15:02:08
-
מאתתגובות