-
מאתתגובות
-
יהלשלום לכולם,לאחרונה אני נתקלת בתופעה לא ברורה כשאני מייבשת נשיקות מרנג. אני עושה אותן בדיוק כפי שעשיתי תמיד אבל לאחרונה התוצאה משתנה… אני משתמשת בומרנג צרפתי הן בשיטת הוספת הסוכר ההדרגתית או לחילופין מעמידה אותם יחד לילה קודם. אפיה בטורבו על 75 מעלותבשתי הפעמים הן יצאו מושלמות ויבשות לחלוטין לפני, אלא שלאחרונה הם מקבלות מעיין קרום לח מסביב ומתחילות להיות דביקות. אפילו עד כדי כך שהלחות חדרה פנימה ושינתה את הצורה מסביב לנשיקה. בנוסף בסוף האפייה ניתן לראות בתחתית מעיין שלולית סוכר שמתקשה אחכ כמו זכוכית. אני אנסה לצרף תמונות לפני ואחרי עמ להמחיש את הנושא ואשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך. תודה ויום טוב, יהל
קובץ מצורף26/03/2014 15:55:43
-
רן אביטלהי דביקות נשיקות מעידה בדכ על כך שהסוכר לא הומס כנדרש ב-121 מעלותלכן, אל תמזגי על קצף החלבונים אלא לאחר שהגעת לטמפ' לעיל. אגב, מזגי לאט לאט לאט…..אפשרות שניה – קיצרת זמן באפיה. הקפידי על חום מדוייק (יש מדחומים שאפשר לשים על המגש כדי להבין את הטמפ' האמיתית של התנור) ובדיוק בזמן של המתכון. דביקות פנימית ונוקשות חיצונית משמע היית מהירה בהוצאת המגש ….תהניhttp://www.le-patissier.co.il/
02/04/2014 20:25:52
-
מאתתגובות