• מאת
    תגובות
  • #3175 תגובה

    מיטל

    שלום.
    אני מעוניינת במתכון לסופלה שוקולד,אני צריכה להכין כמות גדולה (כ30 יח') ועל כן אני זקוקה למתכון זול יחסית מבחינת עלות(אם זה אפשרי) וברצוני גם להקפיא את הסופלה ולחממו לפני ההגשה.האם זה אפשרי?
    בתודה מראש
    מיטל.

    08/08/2008 14:30:11

  • #3176 תגובה

    צוות בית הספר

    סופלה אמיתי לא מקפיאים. ניתן להכין פונדנט או mi cuit ולהחזיק במקרר יום עד יומיים ואז לאפות.

    10/08/2008 12:16:52

  • #3177 תגובה

    מיטל אלימלך

    אז אפשר מתכון לשניהם?

    14/08/2008 14:17:38

מענה ל־סופלה שוקולד
פרטים: