-
מאתתגובות
-
איריס סימוןהיי אסטלה,
מה שלומך,
א. בעלי הצטרף למעגל הסוכרתיים (לצערי..) ואני כאן טובעת במתוק.
ב. רציתי לשאול לגבי סטיביה האם כדאי להשתמש כאבקה (אני יודעת שזה מאוד יקר) אבל מדובר פה בצריכה ביתית.
האם ידוע לך אם זה באמת יותר טוב מכל הממתיקים שיש בשוק. ובכלל איזה ממתיק מתאים וראוי למאכל לסוכרתיים שלא מזיק ברמות על להכניס למאפים, עוגות ושאר מתוקים למכירה לקהל הרחב.
רב תודות,
איריס18/05/2009 08:56:35
-
אסטלהאיריס צר לי על הנסיבות. אבל סטיביה יכולה לשמש אותכם/ אותו כממתיק טבעי טוב לקפה/תה אבל לדעתי לא לאפיה. החומר הטבעי שיש בסטיביה נקרה סטיביוז והוא חזק פי 30000 מסוכר אבל… יש לא טעם לואי לא רצוי באפיה והוא איננו bulk agent את אומרת אינו בונה גוף העוגה.
ולכן: תתיעצו עם דיאטנית כי על מנת להתאים מתכונים לחולי סכרת לא מספיק להחליף את הסוכר אלא גם להוריד באופן משמעותי שומן וגם פחמימות.
אנו מתאמים הרצאה בנושא של אפיה ללא סוכר עם אחת הדיאטניות המובילות בארץ תבוא על כך הודעה באתר26/05/2009 11:27:24
-
מאתתגובות