-
מאתתגובות
-
שיריאני רוצה להכין עוגה בחושה ובתוכה יהיו "הפתעות" שוקולד, אני רוצה שהשוקולד יצא מעט נוזלי, אם אני אכין גנאש אני אקבל את התוצאה הזו לאחר האפייה?אני מתכוונת להכין את המסה של העוגה הבחושה ולאחר שהיא תיכנס לתבנית (לפני האפייה) לזלף לתוכה מעט מתערובת הגנאש. תודה!
25/11/2010 21:29:29
-
הצוותשירי היימה שאת מבקשת אינו טריויאלי, עוגה עם הפתעות נוזליות יכולה להתבצע בכמה צורות:לאפות עוגה ו"להזריק" לתוכה את הגנאש כמו עוגת ריבת חלב של אחת הפירמות הגדולות.אופציה נוספת – שימוש במסמיכים "הפוכים" זאת אומרת – כשהמסה קרה היא נוזלית כש היא חמה – המסה מסמיכה – חומרים אלה קשים להשגה וחייבים לפתח מתכון מאד מדוייק. אופציה של "שתילת" גנאש קפוא אינה רלונטית באפיה ארוכה.
28/11/2010 09:52:10
-
שיריהאם יש הבדל בהמסה של שוקולד בין אחוזי הקקאו השונים?לדוגמא אם אני אוסיף שוקולד צ'יפ 70 הוא ימס בצורה אחרת (טובה יותר??) מאשר 56?
28/11/2010 13:26:57
-
הצוותשוקולד צ'יפס לא אמור להתמוסס בזמן האפיה ולכן לא קיים שוקולד צ'יפס עם 70 מוצקי קקאו. יותר מזה גם כשבשוקולד צ'יפס יש כ-50 מוצקי קקאו מדובר על אבקת הקקאו ולא חמאת הקקאו לרוב.
28/11/2010 19:34:46
-
מאתתגובות