היי עירית. אני ממליצה באופן גורף לייצר עוגות לסכרתיים רק אחרי ייעוץ של : מהנדס מזון או טכנולוג אפיה מתמחה בתחום או דיאטנית מתמחה בתחום. לצערי רוב ספרי מתכונים שלכאורה לסכרתיים – לא הייתי מכינה מהם מתכונים כי הם לא באמת מיועדים לסכרתיים. החלפת סוכר בכמו סוכר או מלטיטול אינה פותרת. יש לשנות יחסי שומן פחמימות, להוסיף בדרך כלל עוד סיבים תזונתיים ועוד. לכן כמו שאמרתי אם את רצינית קחי יעוץ אצל אנשים מומחים.
בהצלחה
03/01/2010 16:44:33