• מאת
    תגובות
  • #3209 תגובה

    אייל ח.

    איזה תחליף לחמאה עדיף לבצק פריך ? בצק שמרים(יש חמאה וחלב)?מילוי פרג (במקום בישול בחלב) ? ציפוי עוגת שוקולד ?ובכלל תחליפים אפשריים טובים?

    18/09/2008 09:16:24

  • #3210 תגובה

    צוות ביה"ס

    חלב סויה המיועד לבישול, לפעמים חלב קוקוס לא ממותק, חלב ריץ'. מילוי פרג – מיץ תפוחים, מיץ תפוזים, מים…בבצקים – מרגרינות כדאי לברר אצל הספקים לגבי מרגרינות "קשות" – לא מרגרינה להקצפה.

    22/09/2008 18:52:06

מענה ל־עוגות פרווה
פרטים: