הי אסטלה
אני לא מצילחה להכין עוגות שמרים עשירות במילוי. גם שאני שמה הרבה מאוד מילוי אחרי האפיה הן יוצאות דלות. נסיתי גם לרדד את הבצק דק מאוד, אך זה גם לא עזר.
אני מכינה את העוגות עם בצק 'pain au lait'
מה אפשר לעשות?
תודה
חוה
פה או לה -בצק לא שמן במיוחד ולכן יספח הרבה לחות מהמלית.
פתרון אפשרי – להוסיף עמילן טפיוקה למלית על מנת "לכלוא " את הלחות במלית בלי אפשרות ספיגה בבצק.
אופציה אחרת – להוסיף שומן ולכרוך אותו בקיפולים. בהצלחה