• מאת
    תגובות
  • #4889 תגובה

    טלי

    אסטלה שלום רב,ראשית, ברכות ותודות על התוכנית. אני מתענגת!!! תוכנית למקצוענים עם טכניקות והסברי עומק. פשוט הנאה צרופה והמון למידה. איזה כיף! ניסיתי בחג לעשות מקרונים. לאחר לימוד נרחב הפלא ופלא הצליח לי!!!השאלה היא – אם הדיוק כ"כ חשוב מדוע יש הבדלים כה גדולים בין מתכון למתכון? גם היחסיות לא נשמרת. כמו כן, האם יש לך מתכון למילוי פירות יער. מצרפת תמונה שתתרשמי שלא התרברבתי סתם…חג שמח וטעיםםםםםםם.
    קובץ מצורף

    12/04/2012 12:17:17

  • #4890 תגובה

    הצוות

    יש שוני במתכוני מקרון הנובע בשיטה:על בסיס מרנג איטלקי או על ביסיס מרנג צרפתילשתי השיטות יש יתרונות וחסרונות כמובןגם בתוך השיטות יש הבדלים בתוך המתכון הנובעים מכמות המיםבמתכון – לעומת המוצקים וזמני הייבוש שלהם וכן יותר סוכר יותר דביק ולהיפיך.המתכונים בתוך עצמם חייבים להיות מדוייקים. חשוב לא לשנות משקלים או תהליכים בתוך המתכון בגלל הסיבות הנ"ל

    18/04/2012 10:35:04

מענה ל־עוגיות מקרון
פרטים: