• מאת
    תגובות
  • #12755 תגובה

    שירן

    ניסיתי להכין כבר פעמיים את העוגיות "שלגיה" לפי המתכון שקיבלתי בקורס, הן לא מתפוצצות/נסדקות והסוכר נמס כמעט לגמרי ולא נשאר עליהן. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

  • #17735 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום שירן,

    על מנת לקבל את ההתפוצצות בעוגיות צריך להקפיד על כמה דברים:
    1. העוגיות צריכות להיות קרות, כלומר מספיק זמן במקרר.
    2. לגלגל קודם בסוכר כדי ליצור חיץ בין העוגיה לאבקת הסוכר וכך למנוע את ההמסה של אבקת הסוכר מיידית.
    3. לגלגל בהרבה אבקת סוכר.
    4. לאפות על טמפ' מספיק גבוהה כדי לאפות כמה שיותר מהר את השכבה החיצונית בלי שתימס. כדאי לאפות בבית על 180 מעלות.

    בהצלחה
    ורדית

מענה ל־עוגיות שלגייה
פרטים: