אסטלה שלום
החומרים במתכון הינם: 200 גרם חמאה רכה
קליפה מגוררת מ-2 לימונים
150 גרם סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
200 גרם קמח
50 גרם שקדים טחונים
מעבדים את כל החומרים יחד יוצרים גלילים מכניסים למקפיא , לאחר קירור חותכים פרוסות בעובי 1 ס"מ מורחים בביצה וטובלים בשקדים פרוסים.
אופים ב – 180 מעלות 15 דקות.
שאלתי היא כזאת: העוגיות במהלך האפיה נמסות לחלוטין, מאבדות את צורתן,מתפשטות מאוד והופכות לדקות מאוד ונוצרים בהן חורים קטנים בגלל שהמסה מבעבעת באפיה
( נראות כמו עוגיות תחרה ) מדוע?
29/06/2009 15:16:35