היי, אני מתאמנת היום ואופה שלושה סוגי עוגיות. רציתי לשאול לגבי זמני האפייה והחום. בתנור הביתי עדיין לעשות אותן מעלות שרשום בדף? כי כמובן התנורים שונים בהחלט. ושאלה נוספת, האם לאפות אותן על שני אלמנטים או תכנית אפייה אחרת?
ניתן לאפות עוגיות פריכות בטמפרטורה של בין 145 מעלות ועד 170 מעלות איך יודעים מה הטמפרטורה בתנור הביתי? קונים מד חום לא יקר במיוחד ותולים אותו בתנור ואז אפשר לעקוב אחרי החום בתנור.בעיקרון חייבים להגיעה לצבע רצוי יבוש מלא של העוגיה